Slott med anor från 1100-talet

Välkommen till Ellinge Slott!

Låt 2021 bli ett kärlekens år

Ellinge Slott har för första gången en unik möjlighet att erbjuda minivigslar på slottet sommaren 2021.

Är ni ett brudpar som fått skjuta upp ert stora firande men ändå ska viga er i sommar? Ta med era närmsta och gift er här på Ellinge Slott med en vacker inramning av er stora dag! I slottets salong har vi i många år anordnat mindre vigslar och slottets övriga ytor samt slottsparken passar ypperligt för er som vill fotograferas i en vacker miljö trots att antalet gäster är färre.

Utöver att vigas på slottet finns det även möjlighet att lägga till mingelmat, middag, övernattning och guidad visning av Purity Distillery!

Pris:

Vardag: 8000 kr

Lördag: 12 000 kr

Ingår: Exklusiv hyra av slottet 4 timmar, värdinna som tar hand om er och era gäster, vigsel i slottet eller i slottsparken, sminkrum för brudföljet.

Maxantal gäster är 20 st, förutsatt att gällande restriktioner tillåter detta antal.

För mer information och bokning vänligen kontakta oss på info@ellinge.se alternativt 0413 – 599 302!

Förgyll konferensen, bröllopsfesten eller högtidsdagen på Ellinge Slott!

Ellinge är ett av Skånes äldsta herresäten med anor från 1100-talet. Slottet är beläget i hjärtat av Skåne – bara 5 minuter från Eslöv, 30 minuter från Malmö och 45 minuter från Köpenhamn. Innanför de vitputsade murarna arrangerar vi konferenser, romantiska bröllop, festliga kalas och exklusiva middagar efter individuella önskemål. Slottet har 12 övernattningsrum med plats för 24 övernattande gäster. Vår festlokal i det nyrenoverade korsvirkesstallet från 1732 kan ta upp till 160 sittande gäster.

Ellinge Slott har varit i många kända danska och svenska adelsfamiljers ägo sedan 1200-talet och ägs sedan 1950 av familjen Wehtje.

Bolaget Ellinge Jordbruks AB bedriver förutom eventverksamhet även växtodling, skogsförvaltning samt uthyrning av bostäder och lokaler. Purity Destillery´s världsberömda ekologiska Vodka och Gin produceras på Ellinge gård.